Uspješan travanjski ciklus školovanja

Sa zadovoljstvom i ovaj put možemo reći da smo održali uspješan ciklus školovanja.  Iako je problematika sveprisutna u svim sferama poslovanja,  nastojali smo ukazati na važnosti financijskog upravljanja i kontrole- FMC te odgovornostima za učinkovito upravljanje i ostvarivanje postavljenih ciljeva.

Kroz dvodnevnu edukaciju školovanja za Koordinatora za FMC, Osobu za nepravilnosti i Stručnjaka za strateški plan, čelnici i drugi rukovoditelji upoznali su se sa odredbama Zakona i njihovim odgovornostima i obvezama.  

Nadalje, cilj školovanja bio je stavljanje posebnog naglaska na odgovornosti rukovodstva. Zašto? Činjenica  da je rukovodstvo odgovorno za uspostavu unutarnje kontrole utječe na sve aspekte korisnika pa tako i na procese, aktivnosti, programe i projekte. Polaznici školovanja uvidjeli su i koliko je bitna odgovornost za planiranjem, ostvarivanjem te samim ispunjavanjem postavljenih cilljeva.

Na drugom djelu školovanja, vjerojatno onom zanimljivijem polaznicima, razmjenjivala su se, uz aktivne diskusije, također i iskustva stečena temeljem prakse.
Po samom završetku školovanja, polaznici školovanja pisali su pismeni ispit, čime su stekli uvjete za izdavanje CERTIFIKATA. Certifikat je mjerilo znanja iz područja školovanja koje je polaznik odabrao.

U novom ciklusu školovanja, predviđenom za lipanj, očekuje Vas dosta noviteta o kojima ćemo Vas obavijestiti te se radujemo Vašem dolasku.