Seminar Operativna implementacija sustava financijskog upravljanja i kontrole

Eko-Vet Proizvodnja d.o.o. održala je seminar 16.11.2016. godine u Zagrebu na temu „Operativna implementacija sustava financijskog upravljanja i kontrole“.

Seminar koji je bio namijenjen svima zaposlenima u JLP(R)S, proračunskim i izvanproračunskim korisnicima, kao i u trgovačkim društvima u vlasništvu RH ili JLP(R)S s uspostavljenim FMC sustavom organizirao se radi što uspješnijeg upravljanja sustavom FMC i njegove operativne implementacije kroz pojedine odgovornosti djelatnika kao i sprječavanje rizika.

Seminar je obrađen kroz različite aspekte pa se tako govorilo o definiciji sustava financijskog upravljanja i kontrole, implementaciji putem programskih rješenja, implementaciji putem imenovanja tima i plana uspostave sustava financijskog upravljanja i kontrole, mjerenje efikasnosti i stupnja pravilnog korištenja procesa unutar FMC sustava, primjeru implementacije FMC projekta kroz dobro definiranje procesa.

Interes za seminar bio je velik, a ugodna atmosfera za koju je zaslužan tim predavača Eko-Vet Proizvodnje d.o.o kao i sami sudionici seminara pridonijela je većoj transparentnosti i obilnim dijalozima predavača i sudionika.
Ovim putem Eko-Vet Proizvodnja d.o.o se zahvaljuje se svim sudionicima seminara.