Održano rujansko dvodnevno akreditirano školovanje

Tijekom mjeseca rujna održano je dvodnevno akreditirano školovanje za Koordinatora FMC-a, Osobu za nepravilnosti i Stručnjaka za Strateški plan. Školovanje se održavalo u gradu Zagrebu i bilo je namijenjeno prvenstveno obveznicima Zakona o sustavu unutarnje kontrole u javnom sektoru (NN 78/15).

Cilj školovanja je bio provest edukaciju kroz određene procesne faze radi implementacije Sustava financijskog upravljanja i kontrole-FMC te na organizacijske dijelove koji se trebaju poboljšati i uključiti kroz implementaciju FMC sustava. Sudionicima školovanja Osoba za nepravilnosti su kroz praktične zadatke i primjere povećane koordinacija, kvaliteta i odgovornost njihove funkcije. Sudionici školovanja Stručnjak za Strateški plan upoznati su sa izradom strateškog dokumenta koji će pomoći u razvoju poslovanja organizacije.

Rasprava o ključnim trendovima, smjerovima i mogućnostima sa stručnim predavačima održana je poslije pismenog ispita, koji je preduvjet za izdavanje Certifikata.

Ovim putem se želimo zahvaliti svim polaznicima školovanja na ukazanom povjerenju te Vas pozivamo da nam se pridružite na sljedećim školovanjima, kako biste povećali učinkovitost Vaše organizacije.