Održano prvo školovanje u 2016.

Prije samog osvrta na školovanje, Eko-Vet Tim se zahvaljuje svima koji su bili sa nama te nam ukazali povjerenje i želju za cjeloživotnim učenjem.

Tijekom mjeseca veljače održano je školovanje za Voditelja/Koordinatora FMC-a, Osobu za nepravilnosti i Stručnjaka za Strateški plan. Školovanje se održavalo u tri grada: Vukovar, Zagreb i Split i bilo je namijenjeno prvenstveno obveznicima Zakona o sustavu unutarnje kontrole u javnom sektoru (NN 78/15).

Kao i na prijašnjim ciklusima školovanja, cilj je polaznike educirati kako kroz određene procesne faze implementirati FMC sustav, upravljati tim istim sustavom i vršiti kontrolu nad rizicima. Osobe za nepravilnosti upoznati sa odgovornostima koje donosi ta ista funkcija, da bi uočili i prijavili nepravilnosti te ih slali u daljnju proceduru. Polaznici Stručnjaka za strateški plan su educirani u smjeru utvrđivanja prirode i karaktera organizacije u kojoj djeluju, kako bi upravljali razvojem u budućnosti, utvrđivali ciljeve, prioritete i strategiju te definirali točne pokazatelje uspješnosti ostvarenja ciljeva organizacije.

Cijelo školovanje je popraćeno interaktivnim PPT prezentacijama, različitim diskusijama i vježbama s našim stručnim EOQ Menadžerima, a svakom polazniku školovanja su osigurani prezentacijski materijali. Valja istaknuti iznimno zadovoljstvo naših polaznika organizacijom školovanja.

Putem školovanja ostvareni su dobri poslovni kontakti te se nadamo i ubuduće ovakvim uspješnim ciklusima školovanja.