Zadnji ciklus školovanja za Voditelja/Koordinatora FMC-a i Osoba za nepravilnosti 2015.

U Gradu Osijeku je održano zadnje ovogodišnje školovanje za Voditelja/Koordinatora FMC-a i Osoba za nepravilnosti. Školovanje je trajalo od 01. do 16. prosinca 2015. godine, na različitim lokacijama, čime završava posljednji ciklus školovanja. 

U organizaciji Eko-Vet Proizvodnje d.o.o., tijekom cijele poslovne godine održavali su se ciklusi školovanja na različitim lokacijama, kako bi svim klijentima bilo lokacijski pristupno. Zajedničkom suradnjom polaznici školovanja i Eko-Vet Tim uspješno su nadograđivali znanje, polagali ispite i dobili zaslužene Certifikate kao mjerilo usvojenog znanja. Tim pristupom želimo provoditi sustav cjeloživotnog učenja, odnosno način na koji svi trebamo učiti i kontinuirano sazrijevati u svojim intelektualnim spoznajama.

Na školovanjima su sudjelovala javna tijela JLP(R)S, proračunski i izvanproračunski korisnici te trgovačka društva u vlasništvu RH ili JLP(R)S. Školovanje je bila prilika za pregled trendova i praksi u različitim područjima ovisno koju vrstu školovanja ste odabrali. Poseban osvrt bio je na financijskom upravljanju i kontroli (FMC), kvaliteti, upravljačkim vještinama, financiranju, nadzoru, strategiji i ključnim kompetencijama Osoba za nepravilnosti.

Izuzetno smo zadovoljni ukazanim povjerenjem od strane naših klijenata, što se rezultiralo velikim interesom i odazivom na sve cikluse školovanja. Putem školovanja ostvarena je dobra poslovna suradnja s našim klijentima, s kojima ćemo i dalje biti u kontaktu, kako bi im pružili svu potrebnu pomoć.

Kako biste uspješno razvijali Vašu organizaciju i sebe, pridružite nam se i u idućoj godini na novim, zanimljivim ciklusima školovanja.