Uspješno završen 2.ciklus školovanja u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu

Danas, kako se sve više naglašava ograničenost sredstava, u takvim okolnostima sve više dolazi do izražaja potreba za učinkovitim sustavom financijskog upravljanja i kontrola  kako bi se upravljalo sredstvima u skladu sa zakonima i pravilima te ekonomično, učinkovito i djelotvorno. Na tu temu organizirali smo drugi ciklus školovanja za Voditelja financijskog upravljanja i kontrole koji je poučio velik broj zainteresiranih poslovnih subjekata.

Školovanje je bilo namijenjeno svim javnim tijelima, gdje su zajedničkom suradnjom polaznici školovanja i Eko-Vet Tim uspješno upravljali i nadograđivali znanje o financijskom upravljanju i kontroli (FMC) te odgovornostima Osobe za nepravilnosti.

Cilj školovanja bio je provesti edukaciju kroz određene module za FMC, te upoznati sa zakonskim obvezama Osobu za nepravilnosti. Polaznici su stekli nova znanja i vještine kroz praćenje i ocjenjivanje cjelokupnog FMC projekta, izradu registra rizika, praćenje utvrđenih nedostataka i potrebnih korektivnih radnji te kako sastavljati dokumentaciju sustava. U segmentu obrazovanja za Osobu za nepravilnosti sudionici su kroz praktične zadatke i primjere upoznati sa odgovornostima njihove funkcije.

Školovanje se održalo u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu u trajanju od 2 dana, kako bi svima lokacijski bilo dostupno. Edukacija je realizirana interaktivnom PPT prezentacijom, diskusijama, vježbama te polaganjem ispita, čime su polaznici stekli uvjete za izdavanje certifikata.

Stručni predavači bili su: Nalvedina  Rukavina, EOQ menadžer kvalitete iz ureda Zagreb,  Kristina Petričević, voditelj za rizike i EOQ menadžer kvalitete, Aleksandar Greksa, voditelj sektora FMC-a i EOQ menadžer kvalitete.

Školovanjem su polaznici dobili izvrsno znanje po pitanju financijskog upravljanja i kontrole kao pomoć u daljnjem razvoju sustava. Putem školovanja ostvarena je dobra poslovna suradnja s našim klijentima s kojima ćemo i dalje biti u kontaktu kako bi im pružili svu potrebnu pomoć.  

Pridružite nam se i Vi na jesenskom ciklusu školovanja, kako biste povećali učinkovitost Vaše organizacije.