Održan ljetni ciklus školovanja 07. mjesec 2015.

Kontinuirano nastavljamo uspješne cikluse školovanja, tako da se i na ovaj ciklus odazvao jedan broj naših klijenata s kojima se suradnja nastavila u pozitivnom smjeru.

Zašto je bitno školovanje za voditelja FMC-a i za Osobu za nepravilnosti? Financijsko upravljanje i kontrola je sustav kojim su financijski učinci poslovanja korisnika proračuna usmjeravani i kontrolirani tako da podupiru realizaciju postavljenih ciljeva.

Kako bi se ostvarilo navedeno, potrebno je uložiti znanje i vrijeme u dodatnu edukaciju koju Vam Eko-Vet Tim neprekidno pruža.

Cilj školovanja bio je provesti edukaciju kroz određene module za FMC, te upoznati sa zakonskim obvezama Osobu za nepravilnosti. Polaznici su stekli nova znanja i vještine kroz cjelokupni FMC projekt, izradu registra rizika, praćenje utvrđenih nedostataka i potrebnih korektivnih radnji te kako sastavljati dokumentaciju sustava. Sudionici školovanja Osoba za nepravilnosti su kroz praktične zadatke i primjere upoznati sa odgovornostima njihove funkcije.

Školovanje se održalo u Zagrebu, u trajanju od 2 dana. Edukacija je realizirana interaktivnom PPT prezentacijom, diskusijama, vježbama te polaganjem ispita, čime su polaznici stekli uvjete za izdavanje certifikata.

Stručni predavač bila je gđa. Kristina Petričević, voditelj za rizike i EOQ menadžer kvalitete. Školovanjem su polaznici dobili izvrsno znanje po pitanju financijskog upravljanja i kontrole kao pomoć u daljnjem razvoju sustava.

Pridružite nam se i Vi na jesenskom ciklusu školovanja, kako biste uspješno razvijali Vašu organizaciju i sebe.