Odličnim jesenskim ciklusom školovanja popunjena sva mjesta

S porastom potrebe za stručnim i kvalitetnim edukacijama, Eko-Vet Proizvodnja d.o.o. održala je dvodnevno stručno školovanje. Školovanje se održavalo za Voditelja financijskog upravljanja i kontrole i Osoba za nepravilnosti. Cilj školovanja bio je provest edukaciju kroz određene procesne faze, radi implementacije Sustava financijskog upravljanja i kontrole - FMC, upravljanja sustavom te ocjenjivanje sustava. Sudionici školovanja Osoba za nepravilnosti su kroz praktične zadatke i primjere upoznati sa odgovornostima njihove funkcije, kao i sa samim uočavanjem i prijavljivanjem nepravilnosti te slanjem u daljnju proceduru.

Školovanje se održalo u Zagrebu i Splitu, kako bi svim polaznicima školovanja bilo lokacijski pristupno. Realizacija školovanja provodila se interaktivnim PPT prezentacijama, vježbama, diskusijama, odgovorima na pitanja te polaganjem pismenog ispita. Samim polaganjem pismenog ispita svaki polaznik stručnog školovanja, stekao je pravo na certificiranje, koje izdaje akreditirana certifikacijska kuća. Školovanje je bilo namjenjeno svim javnim tijelima: JLRS, proračunskim i izvanproračunskim korisnicima, trgovačkim društvima u vlasništvu RH ili JLRS, koji su i obveznici novog Zakona o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru (NN78/15).

Praćenjem zakonskih regulativa, konzalting uslugama i edukacijama, prepoznati smo od strane naših klijenata, što nam je potvrđeno iznimnim odazivom na stručno školovanje. Stoga slobodno možemo reći kako su nam jamstvo kvalitete naši mnogobrojni klijenti, koji su dobili izvrsno znanje po pitanju financijskog upravljanja i kontrole, kao i pomoć u daljnjem razvoju sustava. Svim klijentima i nakon edukacija pružamo svu potrebnu pomoć.

Za daljnji uspjeh Vaše organizacije, pozivamo Vas da nam se pridružite na idućem ciklusu školovanja od 01.12. do 16.12. na nekoliko lokacija.