Izvanredan ciklus seminara "Izrada i predaja izjave o fiskalnoj odgovornosti" iznimno uspješno odrađen

Zbog iznimno velikog odaziva na prošlom ciklusu seminara, kojim smo bili ugodno iznenađeni, zbog Vas smo organizirali izvanredan ciklus seminara kako bismo Vam olakšali predaju Izjave o fiskalnoj odgovornosti. Nadamo se kako smo Vas uspješno uputili na bitne odrednice Zakona o fiskalnoj odgovornosti te Vam uspjeli olakšati ispunjenje Vaše zakonske obveze.

Krajem siječnja seminari su se održali u Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Stonu. Tim tvrtke Eko-Vet Proizvodnje d.o.o. zahvaljuje svim polaznicima seminara na iskazanom povjerenju.

U relativno kratkom vremenu prijavio se velik broj trgovačkih društava te pravnih osoba koje su u vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave što je pokazatelj kako je potreba za seminarom bila opravdana.

Ovaj mjesec  pripremamo nove i još zanimljivije seminare namijenjene tijelima javne vlasti. Seminari su izrazito poučni, zanimljivi i korisni. Na našoj web stranici možete pronaći detaljnije informacije o održavanju novih seminarima. Nadamo se kako ćete prepoznati našu kvalitetu i ulagati u ono što je najbolje za Vas, a to je znanje.

Stojimo vam na raspolaganju u slučaju eventualnih nejasnoća i upita.