Održavanje interne radionice na razini Konzorcija

Kako je proteklo pola godine, podnijela se većina polugodišnjih izvještaja kako klijenata, tako i djelatnika Eko-Vet Proizvodnje te se tim povodom održala radionica na razini cjelokupnog konzorcija, odnosno prisustvovali su djelatnici iz tvrtki Sevoi Grupa d.o.o. Bosna i Hercegovina i Sevoi Grupa d.o.o. Pančevo, kao i drugi vanjski suradnici.

Radionica se održavala od 18.07. do 20.07. na salašu "Katai" u mjestu Mali Iđoš u Republici Srbiji. Odabir mjesta za radionicu je bio prvenstveno doticaj s prirodom, umirujuća i opuštena radna atmosfera te svakako spajanje ugodnog s korisnim.

Svrha radionice je bila utvrđivanje znanja, ali svakako i percipiranje postojeće situacije Konzorcija, jer se poslovanje kontinuirano proširuje, nove usluge i proizvodi se paralelno razvijaju na svim tržištima Konzorcija te je svrsishodno karakter radionice bio edukativan i nadaleko koristan za sve djelatnike. Uprava i Voditelji odjela su svojim stručnim znanjem prenijeli na djelatnike buduće korake u poslovanju Konzorcija i načine kako ćemo ostvariti zadane ciljeve i nastaviti biti dio svakidašnje uspješnice.

S pozitivnom slikom poslovanja Konzorcija kao i elanom za još boljim ispunjavanjem potreba naših Klijenata, zadovoljno su se svi vratili uredskom poslovanju.