Radni sastanak o izradi Strateškog plana Grada Petrinje

Danas, 5.svibnja 2014. u prostorijama Velike vijećnice Grada Petrinje održan je prvi radni sastanak izrade Strateškog plana Grada Petrinje za trogodišnje razdoblje koji je u skladu i povezan sa Proračunom Grada Petrinje te Program ukupnog razvoja za radzoblje od 2014. do 2020.
Na sastanku su nazočili Gradonačelnik Grada Petrinje Darinko Dumbović sa zamjenicima, pročelnici UO Grada Petrinje, direktori i ravnatelji gradskih poduzeća te službenici Grada i gradskih poduzeća.

strategija1


Radne verzije dokumenata je predstavila Andrijana Benjak, predstavnik EKO- VET PROIZVODNJE-OSKARISO,  tvrtke zadužene za izradu strategije. Ovo je prvi u nizu radnih sastanaka organiziran u svrhu razmjene ideja i sugestija svih nazočnih kako bi zajednički doprinijeli postupku izrade Strategije, obzirom na realnu i trenutnu situaciju u gradu.
Radni sastanci osmišljeni su da se u prvoj fazi izradi i prezentira strateško - planska dokumentacija nakon čega će građanima biti ponuđen obrazac putem kojeg će moći dostaviti svoje sugestije.  Isto će se razmotriti putem javne rasprave zamišljene kao završna faza Strategije.

strategija111