Jednodnevni seminari

Poštovani posjetitelji web stranice,

obavještavamo Vas kako će se na razini cijele organizacije održati međunarodni jednodnevni seminari za upoznavanje Financijskog upravljanja i kontrola kao i za upoznavanje sa Strateškim planom. Potom slijedi školovanje, kojim ćemo Vas osposobiti za implementaciju istih sustava.

Seminar za Stručnjaka za strateški plan razjasnit će bit strateškog planiranja i okosnicu strategije. Strateški plan je važan alat za upravljanje razvojem poslovanja koji će kroz seminar biti definiran. Uvažavajući ciljeve i načine ostvarenja prilikom planiranja financijskih sredstava, određuje se jasan smjer kretanja i djelovanja organizacije za razdoblje od tri godine. Također ćete se upoznati i s ostalim bitnim strateškim dokumentima, a to su Operativni plan mjera za pokriće manjka prihoda te Akcijski plan provedbe strategije. Kroz fazu školovanja dobit ćete znanje izrade strateškog plana i time koordinirati razvojem poslovanja.

Uvođenjem sustava unutarnjih kontrola upravlja se rizicima koji mogu nastati u poslovanju i podiže se svijest djelatnika za financijsko upravljanje i kontrole. Školovanje za Voditelja FMC-a će Vam omogućiti implementaciju sustava kroz određene procesne faze.

U sklopu jednodnevnih seminara osim upoznavanja sa planom i programom navedenih sustava, korisniku usluge se omogućuje lakše ispunjenje svojih zakonskih obveza uz interakciju "na licu mjesta" sa stručnim savjetnicima. Dok se kroz školovanje oformljujete za samu izradu navedenih sustava.

U želji da se osigura kvalitetno i stručno znanje, odnosno upoznavanje sa svim elementima Financijskog upravljanja i kontrola te Strateškog plana pozivamo Vas da nam se pridružite na jednodnevnim seminarima i školovanju koji se održavaju prema sljedećem rasporedu:

RASPORED SEMINARA

NAZIV SEMINARA

MJESTO ODRŽAVANJA

DATUM ODRŽAVANJA

SEMINAR ZA STUČNJAKA ZA STRATEŠKI PLAN

OSIJEK

17.02.2014.

SPLIT

19.02.2014.

ZAGREB

21.02.2014.


RASPORED ŠKOLOVANJA

NAZIV ŠKOLOVANJA

MJESTO ODRŽAVANJA

DATUM ODRŽAVANJA

ŠKOLOVANJE ZA VODITELJA FMC-a

ZAGREB

20. i 21.02.2014.

ŠKOLOVANJE ZA STRUČNJAKA ZA STRATEŠKI

ZAGREB

24. i 25.02.2014.

17. i 18.03.2014.

ŠKOLOVANJE ZA OSOBU ZA NEPRAVILNOST

ZAGREB

27. i 28.02.2014.

 

Prijavnicu za seminare preuzmite OVDJE.

Prijavnicu za školovanje preuzmite OVDJE.