Jedinstveno akreditirano školovanje

U današnjem dinamičnom okruženju ekonomski principi su manje više ostali jednaki, ali se promijenila sama primjena principa. Principi nisu recepti te je stoga potrebno proaktivno razmišljati.

S TIME VAS POZIVAMO DA BUDETE DIO JOŠ JEDNOG U NIZU JEDINSTVENOG AKREDITIRANOG ŠKOLOVANJA!

Uvodno o akreditiranom školovanju za:
1. VODITELJE FMC-A
2. OSOBE ZA NEPRAVILNOSTI
3. STRUČNJAKE  ZA STRATEŠKI PLAN

Školovanjem Vam se pruža mogućnost spoznaje i praktičnog dijela kojim ćete biti spremni provoditi cjelokupan sustav ovisno koje područje za školovanje odaberete. Tim pristupom želimo provoditi sustav cjeloživotnog učenja, odnosno način na koji trebamo svi učiti i kontinuirano sazrijevati u svojim intelektualnim spoznajama.

Cilj školovanja:
Školovanje za Voditelja FMC-a će Vam omogućiti implementaciju sustava kroz određene procesne faze. Osposobljavanja osoba za funkcije Osobe za nepravilnosti, odnosno školovanje za osobu koja zaprima prijave za nepravilnosti, uočava ih i prijavljuje te prosljeđuje u daljnju proceduru, smanjit će broj nepravilnosti u poslovanju. Školovanje za Stručnjaka za strateški plan omogućit će polazniku da strateški upravlja svim aktivnostima tokom poslovanja.

Namjena školovanja:
Svaki korisnik proračuna (proračunski korisnici i izvanproračunski zavodi, odnosno fondovi) dužni su implementirati FMC i imenovati Voditelja financijskog upravljanja i kontrola, imati uporište u strateškom planu radi financiranja iz proračuna, voditi brigu o nepravilnostima tako što će osposobiti Osobu za nepravilnost.

Provedba školovanja:
Školovanje se provodi u trajanju od 2 dana kroz 4 modula te nakon uspješno položenog ispita kandidat će ostvariti uvjet za izdavanje CERTIFIKATA za svoje područje izobrazbe. Certifikat je mjerilo znanja iz područja izobrazbe i vrijedi na nivou Europske Unije. Predavanje uključuje interaktivnu prezentaciju, diskusiju, odgovore na Vaša pitanja, vježbe i polaganje ispita.

Predavači za seminar i školovanje su:
Dr. Željko Krpan i Nalvedina Rukavina, ing. čije je iskustvo sa preko 700 subjekata u različitim državama. Svojim stručnim predavanjem će Vam prenijeti znanje o svakom bitnom elementu za strateški plan, što je dužnost Osobe za nepravilnost i kako se implementira sustav financijskog upravljanja i kontrola – FMC te čime Voditelj FMC-a treba raspolagati.
 
Kotizacija:
Školovanje 4.000,00 kn + PDV
Certificiranje 1.000,00 kn + PDV

Datum i mjesto školovanja

15.05. i 16.05.2014., od 09:00-16:00h
SUVREMENO UČILIŠTE U SPLITU, Put brodarice 6

19.05. i 20.05.2014, od 09:00-16:00h
U ZAGREBU, Selska cesta 141

Prijavnicu preuzmite OVDJE.